Kонститутивна сједница Скупштине општине Србац у уторак 29. децембра
23. децембра, 2020.
Новогодишњи сајам 28. и 29. децембра у Српцу
24. децембра, 2020.

Стапарски витезови обезбиједили младима квалитетне услове за психофизички развој

Kлуб борилачких спортова “Стапарски витезови“ из Разбоја примјер је успјешног спортског колектива који нуди квалитетне услове за рад и тренирање, а пажљиво испланираним програмом рада доприноси се побољшању психофизичког стања дјеце и омладине.

У овом клубу се два пута седмично одржавају тренинзи у сали Основне школе „Доситеј Обрадовић“ у Разбоју гдје млади уче основе каратеа и других борилачких вјештина а најбољи међу њима учествују на такмичењима и редовно се враћају кући са медаљама.

Ових дана је организовано полагање којем је приступило 14 чланова клуба и сви су били успјешни и добили нова ученичка звања, као и дипломе од Kарате савеза Републике Српске.

Kако би се у будућности биљежили још бољи резултати, у припреми је изградња теретане на отвореном као и полигона за развој моторичких способности.

„У плану је и пројекат кога ћемо реализовати са Министарством породице, омладине и спорта а који се односи на тренинг кампове у Бардачи и Лепеници, уз стручни надзор тренера и подршку других пријатељских клубова. На тај начин ћемо извршити кондициону и техничку припрему за такмичења и набавити опрему за кондициони рад“, рекао је тренер клуба Данијел Дринић и додао да ће почетак кампа зависити од актуелне епидемиолошке ситуације.

Дринић каже да ће уз помоћ стручњака бити покренут још један програм којим ће млади добити прилику да додатно побољшају психофизичко здравље.

„Ради се о програму Фитнес микс за дјецу који ће пружити све потребне услове за побољшање моторичких способности и правилан развој“, истакао је Дринић.

 

Comments are closed.