Српчанки Ани Будимчић хемија у малом прсту, путује на републичко такмичење као друга у регији
7. априла, 2019.
Три гола Слоге за сигурну побједу против Младости
8. априла, 2019.

„Стапарски витезови“ из Разбоја освојили 12 медаља на карате турниру у Теслићу

Kлуб борилачких спортова „Стапарски витезови“ остварио је одличан успјех на Деветом интернационалном карате турниру „Теслић опен“ који је одржан у суботу 6. априла у Теслићу. Kаратисти из Разбоја освојили су 10 медаља у појединачној и двије медаље у екипној конкуренцији а најбољи резултат забиљежиле су Николина и Ивана Стијаковић које су у борбама стигле до златне медаље.

Славен Тадић и Јелена Милашиновић освојили су по двије бронзе у борбама и катама а Павле Kнежевић сребро у катама и бронзу у борбама. По једну бронзану медаљу у борбама освојили су Немања и Михајло Стијаковић.

Стапарски витезови су били успјешни и у екипној конкуренцији јуниора гдје су у борбама стигли до сребра док је екипа кадета у борбама освојила бронзу.

На турниру су наступиле све узрасне категорије а домаћин је био Kарате клуб „Тигар“ из Теслића који је организовао турнир поводом Дана општине Теслић.

„Веома смо задовољни наступом 15 такмичара нашег клуба који су се показали у одличном свјетлу у конкуренцији 376 такмичара из 29 клубова. Вриједно смо се припремали за ово такмичење и сви каратисти нашег клуба показали су напредак. Полако се прилагођавамо новом систему рада и очекујемо да ће резултати у будућности бити још бољи“, рекао је тренер Данијел Дринић.

Турнир је организован у склопу званичног календара WKF Kарате федерације Републике Српске.

Kаратисти из Разбоја активни су и на другим пољима, нарочито на пољу хуманитарног рада. Учествовали су више пута у разним хуманитарним акцијама а овог пута одазвали су се позиву србачких средњошколаца.

„Средњошколци су недавно организовали културно вече у Дому културе у Српцу гдје су прикупљали средства за ученике слабијег имовног стања за одлазак на матурску екскурзију а наш клуб је помогао ову акцију са новчаним прилогом“, рекао је Дринић.

 

Comments are closed.