У току реконструкција мреже водоводних инсталација у Дому културе
23. априла, 2020.
Прва акција добровољног давања крви у мају
24. априла, 2020.

Српчанка Бригита Попадић побједница шоу програма “Ја, блогерица”

Српчанка Бригита Попадић побједница је шоу програма “Ја, блогерица”, који се протеклих мјесец дана емитовао на Федералној телевизији.

Млада Српчанка је освојила симпатије јавности својим талентом и креативношћу и заслужено однијела побједу у конкуренцији 10 такмичарки из цијеле БиХ.

Она је кроз бројне изазове показала да подједнако добро барата модним и комуникацијским вјештинама, а прије свега да је добар тимски играч коме је изнад свега пријатељство на првом мјесту.

Побједом у овом шоу програму Бригита је постала амбасадор бренда компаније ЦМ, чувеног ланца козметичких производа, и тако добила да оствари професионалну каријеру и обогати своје личне и пословне вјештине.

У емотивном обраћању свима онима који су је подржавали током такмичења, а највише њеним Српчанима, Бригита је рекла да ово за њу било невјероватно трансформативно, поучно и интензивно искуство, које сваким даном постаје све јаче, и додала да је научила многе животне лекције које ће обиљежити њене наредне године.

“И поред бројних изазова са којима смо се суочавале током дана, преовладало је наше пријатељство које ће се наставити и даље. Посебно се захваљујем креатору овог шоу програма, Хани Хаџиавдагић којој сам бескрајно захвална на свему, али и читавом продукцијском тиму без кога све ово не би било могуће. Посебно сам захвална гледаоцима који су ме подржавали из емисије у емисију и не могу да пронађем довољно ријечи да кажем колико ме то чини поносном”, рекла је Бригита.

Нашој суграђанки упућујемо искрене честитке и желимо јој пуно среће и успјеха у будућим животним плановима!

 

Comments are closed.