Начелник општине Млађан Драгосављевић посјетио Омладински стонотениски клуб Србац
23. јула, 2021.
Излет у етно село и награде за основце из Ножичког и Мартинца
23. јула, 2021.

Српчанин Милован Новаковић стигао до трофеја са новим клубом у Аустрији

Талентовани србачки фудбалер Милован Новаковић недавно се скрасио у новом клубу ASV Bad Mitterndorf, који се такмичи у четвртом рангу такмичења у Аустрији, и већ по доласку одушевио је стручни штаб и навијаче.

За непуних мјесец дана, колико је провео у клубу, Милован је погурао свој тим до побједе над екипом Сладминга у финалу регионалног купа гдје је постигао одлучујући погодак.

“Играли смо финале у којем смо повели али смо потом примили погодак, да бих четири минуте прије краја успио постићи гол који нам је донио трофеј. Задовољан сам условима у клубу а нарочито својом формом. У три утакмице сам дао три гола, али овај у финалу ми је најдражи”, рекао је Милован.

У клубу је организовано велико славље поводом овог успјеха, а судећи по реакцијама руководства клуба, у плану је да задрже младог Српчанина на дуже стазе, јер су у поступку рјешавања његове визе за дужи боравак.

Уговор са Аустријанцима потписао је 30. јуна, на свој рођендан, а од 1. јула је њихов званичан играч.

“Kлуб има велике амбиције, добро функционише и ова средина ми јако одговара. Вјерујем да ћемо заједно постићи још многе успјехе”, каже Милован.

У досадашњој каријери са успјехом је играо за србачку Слогу, Козару, Сарајево, Орашје, Славију из Источног Сарајева, Kрупу и Љубић, а прије доласка у Аустрију био је члан Дрине из Зворника.

 

Comments are closed.