Омладински стонотениски клуб Србац окупља око 60 чланова
11. јуна, 2021.
Производи од јагода у понуди Удружења жена Србац
11. јуна, 2021.

Српчанин Милан Топић добитник награде у интернационалној компанији из Граца

Српчанин Милан Топић добио је привилегију да постане први међу 4.000 запослених у интернационалној компанији Christof Industries из Граца који је добио награду за мастера комуникације, што је заслуга добрих резултата које је пружао радећи у овој области у протеклом периоду.

Награда која носи назив Christof Industries Globe, за нашег суграђанина је веома значајна јер су га, како каже, предложиле колеге, што даје додатну тежину.

„Она је резултат унапређења процеса комуникације и тог сегмента пословања који је посебно битан у функционисању свих, па тако и наше компаније. Награда као награда је увијек добра, јер даје моралну потврду да то што се ради даје добре резултате, а у мом случају резултати су се показали за мање од годину дана и то је за мене посебна сатисфакција”, каже Милан, који ради од августа прошле године као менаџер одрживог развоја.

Christof Industries је интернационална компанија из Граца, а са својим сједиштима и повезаним фирмама егзистира на 26 локација у 18 земаља, између осталих у Аустрији, Њемачкој, Чешкој, Словачкој, Словенији, Хрватској, Србији, Бугарској, Румунији, Kини и другим земљама. Годишњи промет је 350 милиона евра.

Ова компанија је глобални партнер за развој, уградњу и сервисирање индустријских постројења гдје је фокус на зеленим технологијама.

Топић каже да је пут до успјеха доступан свим младим људима, којима савјетује да отворе очи, што више путују, укину све границе, не боје се нових ствари и не дозволе да их било шта, па ни новац, ограничава у остварењу њихових снова.

Kомплетан разговор са др Миланом Топићем можете послушати у емисији ,,Гост програма“ у суботу 12. јуна са почетком у десет часова у програму Радио Српца на фреквенцији 93,2 или на интернет страници www.radiosrbac.com.

 

Comments are closed.