Почело уређење централног спомен обиљежја у Српцу
24. октобра, 2019.
Свечано отварање реконструисаног пута Црнаја-Ножичко-Мартинац у понедјељак 28. октобра
25. октобра, 2019.

Средства од хуманитарног броја уручена породици Снежане Попадић Реповић

Невладина организација „Миленијум“ из Српца обавјештава јавност да је путем хуманитарног броја 1433, који је био отворен од 1. до 5. септембра, прикупљено 5.980 KМ за лијечење Снежане Попадић Реповић из Српца која је преминула непосредно након покретања акције.

Хуманитарни број је био покренут у сарадњи са М:телом а намјера је била да буде отворен до краја септембра, међутим наша суграђанка, која је боловала од карцинома, изгубила је своју најважнију животну битку и није дочекала завршетак акције.

Из тог разлога, број је затворен и прије времена, а средства која су до тада прикупљена биће усмјерена Снежаниној породици како би покрила трошкове њеног лијечења.

„Прикупљену помоћ уручили смо породици јер је Снежанино лијечење захтјевало доста новчаних средстава, тако да се надамо да ћемо им на овај начин барем дјелимично помоћи да санирају причињене трошкове. Захваљујем се свим грађанима Српца, али и цијеле Републике Српске, што су показали добру вољу да јој помогну“, рекла је извршни директор Миленијума, Санела Видовић.

Comments are closed.