У уторак 20. октобра Дан жалости у општини Србац
19. октобра, 2020.
Извршена санација Дома пензионера у Српцу
20. октобра, 2020.

Сребрни знак и захвалнице сарадницима Црвеног крста Србац

Црвени крст Србац, осим пружања помоћи угроженим грађанима, и поред отежаних услова рада због пандемије вируса корона успијева обиљежити значајне датуме, али и одати признање онима који им пружају несебичну подршку у раду.

На скупштини Општинске организације Црвеног крста Србац, додијељена су признања Црвеног крста Републике Српске и захвалнице Општинске организације Црвеног крста Србац најзаслужнијим волонтерима, донаторима и секретару организације, који су својим дугогодишњим ангажовањем допринијели успешном раду и афирмацији организације.

За дугогодишњи волонтерски рад у организацији Сребрни знак Црвеног крста Републике Српске добио је Милош Стојковић, који је 50 пута даровао крв и волонтер је Црвеног крста 27 година, а за подршку у раду Сребрни знак добила је Пекара Сунце.

Захвалнице Општинске организације Црвеног крста Србац за дугогодишњу подршку добили су Гордана Голић-Kљајчин, Недељко Бајо Бабић, фирма ,,Тат-ком“ Србац и Територијална ватрогасна јединица Србац.

За дугогодишњи успјешан рад, поводом одласка у пензију, захвалницу Општинске организације Црвеног крста Србац добила је секретар Љиљана Билановић.

Из србачког Црвеног крста још једном захваљују свима који подржавају рад ове хуманитарне организације.

 

Comments are closed.