Избор најбољих спортиста општине Србац 22. јануара, отворен јавни конкурс за приједлоге
4. децембра, 2019.
Засједао управни одбор ЛУ “Срна”: Акција лова на предаторе до краја године
5. децембра, 2019.

Србачки вртић приказао чари и љепоте јесени

У препуној сали Дома културе у Српцу синоћ је одржана свечаност “Јесење шале кроз приче мале” којом је србачки вртић “Наша радост” на традиционалан начин обиљежио долазак јесени.

Манифестација је обиловала игром, плесом, рецитацијама и шаљивим народним приповјеткама којима су дочарали све љепоте овог годишњег доба, али и традицију и обичаје нашег народа.

Директорица вртића Дијана Миланковић захвалила се свим радницима ове установе на вишемјесечној припреми ове манифестације, а посебну захвалност упутила је родитељима дјеце, бакама и декама који су такође дали свој допринос.

“Родитељи су учествовали са дјецом и васпитачима на радионицама и израђивали костиме за наступе и јесење креације које смо продавали на изложби у холу Дома културе. Баке су се такође одазвале нашем позиву и правиле са унуцима зимницу коју ће купити дједови полазника вртића. Сва прикупљена средства усмјерићемо за пресвлачење дјечијих столица у вртићу”, рекла је Миланковић.

Јесењој свечаности вртића присуствовали су и гости из предшколских установа из Градишке и Лакташа, пензионисани радници србачког вртића и представници Општинске управе на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем.

 

 

Comments are closed.