Удружење жена Србац добија подршку за нове пословне идеје
14. августа, 2020.
У Српцу регистрован још један нови случај вируса корона
15. августа, 2020.

Србачки вртић почео са радом

Дјечији вртић ,,Наша радост“ Србац након паузе од два мјесеца поново је ове седмице почео са радом а ову установу тренутно похађа 18 дјеце.

Директорица вртића Дијана Миланковић каже да су радници са припремама за отварање кренули још 3. августа када је извршено чишћење, кречење и дезинфекција простора и играчака.

Нова радна година званично почиње 1. септембра, а родитељи до тада треба да доставе љекарско увјерење.

Због поштовања прописаних мјера у циљу спречавања ширења вируса корона, у вртићу ће бити формирано седам вртићкх група са максимално 105 дјеце, то јест по 15 малишана у групи.

Директорица Дијана Миланковић истиче да је непроцјењива подршка коју су имали током стресне ситуације, када је вртић био затворен због пандемије вируса корона, и захваљује свима који су показали разумијевање и упутили им лијепу ријеч.

,,Овим путем желим да још једном захвалим свима који су били уз нас у најтежим данима, а посебно родитељима и Савјету родитеља, који су за нас запослене припремили предивно изненађење у знак добродошлице на наша радна мјеста. Ганути смо тим гестом који на још један начин показује одличну сарадњу родитеља дјеце и радника наше установе“, рекла је Миланковић.

Она позива родитеље да одмах јаве уколико код дјеце, која су полазници вртића, примијете било какве симптоме респираторних инфекција као што су кашаљ, температура, кихање и грлобоља.

Уједно захваљује Душку Сувајцу из Српца који је бесплатно тапацирао око 100 столица у врићу.

Comments are closed.