Едуковали ђаке да петарде нису играчке
27. децембра, 2019.
Kвар на водоводној мрежи у Повеличу
30. децембра, 2019.

Србачки основци уз пјесму и игру испратили стару годину

Основна школа „Јован Јовановић Змај“ из Српца на свечан начин обиљежила је завршетак првог полугодишта организацијом новогодишње приредбе у Дому културе.

Ђаци су са својим учитељима припремили низ игроказа, рецитација и плесних тачака а свечаност је окончана подјелом новогодишњих пакетића од стране Дједа Мраза.

Директор школе Славко Драгосављевић похвалио је наставнике и ученике за постигнуте резултате у овој години.

,,Kада сам прије три године именован на мјесто директора школе имао сам циљ да се из наше школе шири позитивна енергија. Јасно је свима да успјешну школу чине наставници и ученици. Зидови могу бити најљепше украшени, директори дођу и прођу, а наставници су ту 40 година. Могу са сигурношћу да кажем да данас наши наставници преносе позитивну енергију на ученике и да тако долазе и бољи резултати рада”, рекао је Драгосављевић који је присутнима честитао предстојеће празнике.

Поред ученика нижих разреда и руководства школе, приредби су присуствовали замјеник начелника општине Драган Микић, директори Дјечијег вртића ,,Наша радост” Дијана Миланковић, Центра за културу и спорт Сања Јејинић и Народне библиотеке Бранко Савановић.

 

 

Comments are closed.