Објављен Привремени извод из Централног бирачког списка
18. јула, 2020.
Појачана контрола возача двоточкаша
20. јула, 2020.

Србачки ловци се надметали у гађању глинених голубова, побједник Живко Влајнић

Ловачко удружење „Срна“ из Српца организовало је протеклог викенда традиционални Петровдански куп у гађању глинених голубова у којем је учествовало око 50 чланова удружења.

Такмичење је организовано на писти за пољопривредну авијацију у Повеличу а најбољи учинак остварио је Живко Влајнић коме је припао заслужени пехар. Друго мјесто је освојио Дарко Вранчић а треће Душко Плавшић.

Поред пехара и диплома које им је уручио предсједник удружења Горан Савановић, побједници су добили пригодне поклоне из Ловачког удружења Златибор Чајетина и то од ловаца Раденка Барон Лојанице и Милана Лојанице. Поклоне су такође добили најстарији и најмлађи учесник такмичења.

„Било је ово дивно дружење колега гдје је такмичарски дио био у другом плану. Након надметања смо уприличили ручак за све такмичаре“, рекао је Савановић.

Он је упутио захвалност Територијалној ватрогасној јединици Србац, KП Водовод и KП Kомуналац који су техничком подршком помогли манифестацију те ловцима Душку Плавшићу, Далибору Шаули и Живку Влајнићу који су помогли у организационом дијелу манифестације.

 

Comments are closed.