Неуморни прсти слијепог музичара из Српца Дејана Ристића уписали на листу чувара традиције
16. септембра, 2021.
Омладински стонотениски клуб Србац у припремама за почетак такмичења у Другој лиги РС
17. септембра, 2021.

Србачки ловци кренули у реализацију пројекта изградње Ловачког дома

Kорак по корак почиње реализација обећања ЛУ ,,Срна“ Србац да ће на локацији „Ракоштак“ изградити један репрезентативан ловачки објекат.
Скупштина општине Србац донијела је одлуку о дођели земљишта уз накнаду ловачком удружењу. У очекивању сагласност дрзавног правобранилаштва на уговор и цијену земљишта кренуло се и са првим радовима. Од шумовитог зараслог земљишта машине су направиле чист простор и око 2.800 метара квадратних је спремно за радове. О наставку радова ће врло брзо разматрати Управни одбор Л.У. „Срна“ Србац.
У овом удружењу очекују да колеге ловци доставе сугестије и предлоге у вези будућег објекта.
Такође се очекује да се до краја године ријеши и већа површина сусједног земљишта за ловно привредне објекте друштва што је ингеренција Министарства пољопривреде и Министарства грађевинарства.
Предсједник ЛУ ,,Срна” Србац Горан Савановић захваљује се свим одборницима Србачке скупштине што су јединствено прихватили захтјев за дођелу земљишта. Такође се захваљује начелнику општине Млађану Драгосављевићу и његовом тиму који извршава своје обећање да помогне изградњу ловачког дома у „Ракоштаку“.

Comments are closed.