Инспекторат РС: Отворен бесплатан број за пријаву неправилности
21. марта, 2020.
Бесплатни правни савјети о радним односима за послодавце током ванредне ситуације
21. марта, 2020.

Србачке фирме ФарСтар Огис и НБ-ЕКО поклониле заштитну опрему и дезинфекциона средства

Двије србачке фирме обезбиједиле су ових дана вриједну донацију у виду заштитне опреме и дезинфекционих средстава за раднике у јавном и приватном сектору који свакодневно обављају своју дјелатност за вријеме ванредне ситуације.

Међу њима је фирма ФарСтар Огис Медикал из Доње Лепенице, на челу са директором Александром Милијашевићем, која је већ 15 година специјализована за производњу медицинских (хируршких) капа и маски и своје производе извози у Европску Унију, а нарочито у Њемачку гдје се ови производи користе на универзитетским клиникама.

Ова фирма је поклонила 20 хиљада заштитних маски Општинској управи, привредним субјектима из наше општине и домовима здравља у Српцу и Бањалуци, што је гест који је заиста вриједан похвале.

Сличну донацију је уручила и фирма НБ-ЕKО из Српца, у власништву Бојана Савића и Наташе Kусић-Савић, која се бави производњом папира, папирне галантерије и прехрамбене амбалаже, као и дистрибуцијом дезинфекционих средстава.

Представници фирме уручили су донацију вриједну преко хиљаду KМ у виду средстава за дезинфекцију и заштитних рукавица. Један дио донације усмјерен је за потребе Општинске управе а остатак за раднике Дома здравља Србац, Полицијске станице Србац и Дјечијег вртића „Наша радост“. Овом приликом се и фирми НБ-ЕKО упућује искрена захвалност на донацији.

 

Comments are closed.