Одржана 72. скупштина удружења “Ситнешки лажови”
27. маја, 2019.
Аниматор ,,Фазонко“ у Дјечијем вртићу
27. маја, 2019.

,,Србачка бициклијада 2019.“ окупила преко 300 ученика

Своју љубав према рекреативној вожњи бицикла потврдило је више од 350 бициклиста, колико их је учествовало на јуче одржаној ,,Србачкој бициклијади 2019“, коју већ седми пут традиционално организују Бициклистички клуб Србац и Туристичка организација Србац, под покровитељством Општине Србац.

Рекреативци свих узраста окупили су се у центру Српца у 9 часова, гдје су добили качкете са ознаком ,,Србачка бициклијада 2019“, које је обезбиједио организатор, потом су направили два круга градским улицама, а затим се запутили ка манастиру Осовица, на путној дионици дугој 27 километара.

Радисава Шушчевић ,директорице Туристичке организације Србац, каже да је ова манифестација из године у годину све боља и захваљује свима који су на било који начин помогли овогодишњу организацију.

,,Бициклијада из године у годину расте и сврстала се у у ред најмасовнијих годишњих манифестација у нашој општини”, рекао је предсједник Бициклистичког клуба Србац Остоја Пејаковић и позвао све заинтересоване да се учлане у Бициклистички клуб Србац.

Учешће у овој манифестацији узели су бициклисти свих узраста, а награду-нови бицикл добио је десетогодишњи Мирко Сувајац из Горње Лепенице

Међу бициклистима било је и оних који су ушли у осму деценију живота. Душан Лепир из Српца добио је посебну награду, као најстарији учесник бициклијаде.

СПИСАK ПОНЗОРА – СРБАЧKА БИЦИKЛИЈАДА 2019.

1. „Систем Екологица“ доо
2. Ауто мото савез РС
3. „
ТатКом” доо
4. „Kолектор ЦЦЛ „ доо
5. „ЕНСА „
6. „Агромаркет“ доо
7. „АС“ Мото Центар
8. Пекотека „Qуи Qуи“
9. Пекара „Сунце“
10. „Адриатиц“ Осигурање
11. Тонy Марега
12. „Детем Висион“ доо
13. „Мане Kомерц“ доо
14. УниЦредит Банка
15. ВС Трејд
16. Љубо Аничић
17. „АДС“ Србац
18. Ауто отпад „Верона“
19. Фарма „Грабовац“
20. „Градис Инвест“ доо
21. „Атом Kомпанy“ доо
22. Аутопраоница „Шеки
23. Аутопраоница „Алан Форд“
24. СЗР „Kаталина“
25. Вулканизерска радња „Чупо“

 

 

Comments are closed.