Јесења системаска дератизација у Српцу од 3. до 8. децембра
27. новембра, 2020.
Републички штаб продужио мјере до 21. децембра
27. новембра, 2020.

Слогини кадети јесењи прваци, у клуб се уписало 20 нових полазника

Kадетска екипа Слоге освојила је јесењу титулу у Омладинској квалитетној лиги Градишка-Приједор а пионирска селекција је заузела треће мјесто на крају првог дијела сезоне, што је још једна потврда доброг рада са младим талентима у србачком клубу.

У осам одиграних утакмица, кадети су под вођством тренера Славка Вујића остварили седам побједа и забиљежили само један пораз и имају чак пет бодова предности у односу на најближе пратиоце, ФСА Приједор и Лијевче.

Пионири су такође остварили солидне партије и у седам утакмица забиљежили четири побједе и три пораза и освојили 12 бодова. Са њима вриједно тренира спортски радник Јовица Ракић.

“Ово је доказ да мукотрпан труд у посљедње три године даје резултате и да омладинци Слоге могу равноправно парирати вршњацима из других клубова у регији. Томе су допринијели квалитетни услови рада, јер је Слога једини клуб у Републици Српској у којем се не плаћа чланарина, а уз то је обезбијеђен и превоз на све гостујуће утакмице”, рекао је предсједник клуба Бранко Граховац.

Да је све више заинтересованих за Слогину омладинску школу, потврђује упис 20 нових полазника ове седмице, узраста 2011. 2012. и 2013 годиште, који су уписани у селекцију пјетлића и јуче одрадили први тренинг у спортској дворани у Српцу. Са пјетлићима и предпионирима тренира спортски радник Драган Дуди Тенџерић.

“Тренинзи за све омладинске селекције одвијаће се два пута седмично у спортској дворани. Тренутно је уписано преко стотину дјеце а прије три године, када сам се вратио у свој матични клуб, било их је свега 14 у девет генерација. Брзо смо окупили нове полазнике, вриједно радили с њима и охрабривали их да ће резултати стићи с временом, што се коначно почело остваривати“, каже Граховац и подсјећа да ће Слогини таленти бесплатно тренирати све док буде обављао функцију предсједника клуба.

 

 

Comments are closed.