Србачки првачићи кроз игру и пјесму прославили првих 100 дана школе
12. фебруара, 2019.
Изложба слика са лакташке колоније у сриједу 20. фебруара у Српцу
13. фебруара, 2019.

Слога се захуктава за наставак првенства, стигла три појачања

Фудбалски клуб “Слога” из Српца почео је крајем јануара припреме за прољећни дио првенства у Другој лиги запад. Прозивку играча извршио је нови шеф стручног штаба Славко Вујић а у току је уигравање тима кроз пријатељске утакмице и тренинге који се одвијају у спортској дворани док ће са доласком топлијих дана бити појачан интензитет тренинга на градском стадиону.

Припремама су се прикључила три нова играча која имају богато искуство играња на домаћим и међународним фудбалским теренима.

У питању је Александар Муњиза који ће појачати средину терена, Никола Зец који ће учврстити одбрамбену линију Слоге и Срђан Лекић који је веома млад и амбициозан играч а одликују га добре физичке предиспозиције.

Својим искуством посебно се истиче Никола Зец који је наступао за Слободу из Новог Града, Kрупу, БСK, Слогу из Доњег Црњелова и њемачки Улм а завидну играчку каријеру има и Александар Муњиза који је између осталог играо за бањалучки БСK, Рудар из Приједора и једног аустријског нижелигаша.

“Нови играчи донијеће нам квалитет који нам је фалио у првом дијелу сезоне и очекујем да ћемо првенство окончати у горњем дијелу табеле. Задовољан сам интензитетом тренинга и нови шеф стручног штаба Славко Вујић одлично ради свој посао”, рекао је предсједник клуба Саша Илић.

Он истиче да је један од приоритета у наредном периоду санација клупских просторија будући да се свлачионице већ дуже вријеме налазе у лошем стању.

“Испунили смо главни предуслов од формирања нове управе и мог доласка у клуб а то је финансијска стабилизација. Слога данас нема дугова иза себе а унапријеђен је рад клуба у свим сегментима. Једно од највећих појачања у задњих пар година нам је голман Бранко Граховац који обавља још неколико значајних улога у клубу како би нам помогао да Слогу подигнемо на здраве ноге. Оживјели смо и омладинске категорије које данас окупљају око 100 малишана разних узраста”, истакао је Илић.

Слога ће у првој утакмици прољећног дијела сезоне која почиње 9. марта, гостовати код имењака из Трна. 

Comments are closed.