Остоја Сувајац из Влакнице уручио донацију Фонду солидарности Борачке организације
17. новембра, 2020.
Једна новообољела особа од вируса корона у Српцу, преминула два мушкарца
18. новембра, 2020.

Слога поносна на своје омладинце, у току упис нових полазника а чланарина је бесплатна

Фудбалски клуб „Слога“ Србац обавјештава родитеље дјечака узраста 2011. 2012. и 2013 годиште, да је у току упис нових чланова.

Први тренинг ће бити одржан у понедељак 23. новембра у 17.30 часова у спортској дворани “9. јануар” у Српцу.

Пријаве се могу извршити код тренера Драгана Тенџерића на број телефона 066/090-343 или на првом тренингу.

Предсједник клуба Бранко Граховац каже да ће чланарина за све полазнике бити бесплатна и да ће бити тако све док је он на челу овог колектива.

„Са поносом могу рећи да је Слога једини клуб у Републици Српској гдје дјеца не плаћају чланарину. Kлуб је обезбиједио све услове за рад, без икакве накнаде, као и превоз на све гостујуће утакмице“, рекао је Граховац.

Он подсјећа да је прије три године сазвао први тренинг омладинских категорија Слоге, а одазвало се укупно 14 дјечака у девет генерација.

Након три мјесеца рада, окупило се око 50 дјечака. У првој години, циљ је био омасовити омладинске категорије, те формирати такмичарске екипе, пионире и кадете.

„То смо успјели, а резултат нам је био у другом плану. У другој такмичарској години имали смо 80 дјечака. Није било већих успјеха на терену и знали смо губити утакмице са 7 до 8 голова разлике, али смо били стрпљиви. Успјели смо да мотивишемо дјецу и увјеримо их да њихово вријеме тек долази, како не би били разочарани лошим резултатима“, каже Граховац.

Мукотрпан трогодишњи рад тренера Славка Вујића и Бранимира Дабића, те нешто каснијè прикључених Јовице Ракића и Драгана Дудија Тенџерића, почео је давати фантастичне резултате.

Данас Слога броји око стотину дјеце и постала је респектабилан фудбалски колектив који се квалитетно носи на терену са свим противницима.

„Сваки минут који смо уложили у ову дјецу био је вриједан, јер улагање у њих је улагање у будућност. Зато очекујем да нам се у понедјељак прикључи што већи број полазника јер ће имати све потребне услове да квалитетно тренирају. Такође могу с поносом најавити и капитална улагања у инфраструктуру клуба у наредне три до четири године, јер овај клуб са вишедеценијском традицијом то и заслужује“, истакао је Граховац.

 

Comments are closed.