Црвени крст Србац организатор још једног регионалног такмичења
1. децембра, 2021.
Јавна расправа о буџетским документима и основама економске политике у сриједу 8. децембра
1. децембра, 2021.

Слога остварила зацртани циљ у првом дијелу сезоне

Завршен је јесењи дио сезоне Друге фудбалске лиге РС група запад а након 15 одиграних утакмица Слога је на петом мјесту на табели са 24 бода. Јесењи првак је екипа Лакташа која има 43 бода.

Првенство се наставља на прољеће када ће Слога у 16. колу, на домаћем терену, дочекати екипу БСK-а.

Тренер Слоге, Славко Вујић, каже да је задовољан оствареним резултатима са седам побједа и три ремија уз пет пораза, те 28 постигнутих и 26 примљених голова.

„Циљ нам је био да у јесењем дијелу првенства осигурамо пласман до осмог мјеста на табели и то смо остварили. У први тим смо уврстили три млада играча из кадетског погона, Андреја Цвијетића, Драгана Пеленгића и Луку Гргеца и у уз три играча са стране створили смо солидну екипу. Уз мало више среће, на три утакмице на нашем терену у којима смо одиграли неријешено, могли смо доћи до сва три бода и тако обезбиједити бољу позицију на табели, али и ово је довољно“, рекао је Вујић.

Он каже да у прољећни дио првенства улазе опуштеније и трудиће се да што више пруже прилике за игру младим играчима који су будућност Слоге.

„У зимској паузи у плану имамо довођење два до три нова играча са стране како бисмо имали екипу која ће бити стабилан друголигаш. Циљ нам је бити међу првих пет екипа друголигашког запада”, истиче Вујић.

Тренутно је зимска пауза а припреме за почетак прољећног дијела првенства требало би да почну 25. јануара.

 

 

Comments are closed.