До 15. јануара продужене све мјере у општини Србац
22. децембра, 2020.
Рукометаши Српца завршили јесењи дио првенства на трећем мјесту
23. децембра, 2020.

Шеснаестогодишњи Давид Вујић из Српца најмлађи агент за некретнине у Европи

Са само 16 година Давид Вујић из Српца најмлађи је агент за некретнине у Европи. Већ са 13 је зарадио први новац, који је према његовим ријечима, био “озбиљнији”. Дан овог тинејџера почиње у пет ујутру и завршава се касно у ноћ.

“Будим се тако рано како бих могао да “уграбим “дан што прије и да остварим одређену предност над другима. Углавном, када сви спавају, ја радим“, рекао је Давид.

Давид похађа гимназију у Центру средњих школа “Петар Kочић” Србац и сам је дошао на идеју да заврши међународну Академију за бизнис. У његовој жељи да напредује, подржали су га родитељи.

“Сертификат професионалног агента некретнина, који је заправо међународни, добио сам са 16 година и то ме је учинило најмлађим професионалним агентом у Европи. Просјечан агент за некретнине је жена која има 57 година, што ме чини 41 годину млађим од просјечног агента”, додаје Вујић.

Kако је објаснио, наведена Академија траје годину дана. Међутим, ово није једини Давидов сертификат.

“Што се тиче ранијих успјеха, са 14 сам добио међународни сертификат за маркетинг професоналца. На обје академије, био сам међу најуспјешнијим полазницима који су завршили програм. Ту су углавном одрасли људи, тако да је то успјех сам по себи”, истакао је он.

Најмлађи агент за некретнине у Европи, како тврди за себе, прича да је мотивацију да заврши академије пронашао у томе што има високе циљеве и желио је да искористи способности које поседује.

Поред тога што иде у гимназију и што је добио сертификате, Давид налази вријеме и за хобије.

“Бавим се спортом и радим на себи”, навео је Давид.

 

Comments are closed.