Полицијска станица Србац донирала новац од турнира манастиру Осовица и удружењу Извор
3. августа, 2021.
Црвени крст уручио помоћ за 10 социјално угрожених породица
3. августа, 2021.

Шеснаеста србачка моторијада од 6. до 8. августа

У току су завршне припреме за 16. мото скуп у Српцу, који се одржава од 6. до 8. августа на платоу код спортске дворане “9. јануар”, у организацији Мото клуба “Изгубљени”.

Прошле године моторијада није одржана због пандемије вируса корона, а ове године се очекује истински рок спектакл и дружење бајкера из цијеле бивше Југославије и других европских земаља.

Представник клуба, Владо Ђукић, каже да ће манифестација почети у петак 6. августа у вечерњим часовима када ће бити организован концерт бенда “Други програм” из Нове Тополе.

“Наредног дана, у суботу 7. августа планиран је дефиле улицама Српца, и то од дворане до Малих Ситнеша, а у повратку кроз улицу Моме Видовића и Данка Митрова назад до мјеста окупљалишта. Након тога ће бајкере забављати “Elly & Фијаско бенд” из Бихаћа, који често наступају широм региона са Аленом Исламовићем”, рекао је Ђукић.

Дружење ће бити бесплатно за све посјетиоце а мотористима је обезбијеђена вечера уз јутарњу кафу и доручак за оне који се одлуче да преноће до недјеље 8. августа када се затвара манифестација.

“Очекујемо велики број бајкера из цијелог региона, јер смо и ми учествовали на многим моторијадама у БиХ, Србији, Словенији и другим земљама, како ове, тако и ранијих година. Надамо се повољној епидемиолошкој ситуацији и да ће све проћи у најбољем реду”, истакао је Ђукић.

Поред бројних привредних колектива, спонзора и чланова клуба, организацију моторијаде ће подржати и Општина Србац у оквиру програма културних и спортских манифестација за 2021. годину, као и Министарство породице, омладине и спорта РС.

Comments are closed.