Представа „Тајни задатак“ у сриједу 22. децембра у Српцу
14. децембра, 2021.
Три нова случаја вируса корона у Српцу
14. децембра, 2021.

Састанак представника Борачке организације са предсједницима мјесних организација

У згради општине Србац јуче је одржан редовни састанак руководства Борачке организације општине Србац са предсједницима мјесних борачких организација.

Састанком је предсједавао предсједник Борачке организације Горан Плотан, а теме састанка су биле актуелности у раду Борачке организације општине Србац, као и информација о раду и будућим активностима Фонда солидарности.

Састанку су присуствовали замјеник предсједника Предсједништва Борачке организације Републике Српске Душко Митрић и предсједник Одбора породица погинулих и заробљених бораца у Борачкој организацији општине Србац Бранко Граховац.

Након излагања Плотана, констатовано је да су Борачка организација општине Србац и Фонд солидарности испунили свој Програм рада за текућу годину, док ће расправа, дискусија и приједлози предсједника мјесних борачких организација послужити код израде Програма рада за 2022. годину.

Замјеник предсједника Предсједништва БОРС-а Душко Митрић информисао је присутне о раду и активностима које руководство БОРС-а проводи на побољшању укупног положаја и статуса свих борачких категорија у Републици Српској, а с тим у вези и о одржана два састанка руководства БОРС-а у Министарству рада и борачко инвалидске заштите.

 

Comments are closed.