Мјештани Лијевча и Ножичког без воде 2. маја од 8 до 15 часова
30. априла, 2020.
Четврти случај корона вируса у србачкој општини, преминуо 48-огодишњи мушкарац
30. априла, 2020.

Шалтерско издавање књига у Народној библиотеци од 4. маја

Народна библиотека Србац обавјештава грађане да се од понедељка (4. маја 2020. године), враћа радно вријеме ове установе у пуном капацитету од 7 до 17 часова, а књиге ће се током трајања ванредног стања издавати на шалтеру.

Народна библиотека је због мјера Владе РС и епидемиолошке ситуације у вези са вирусом корона у протеклих мјесец и по дана библиотечке послове обављала од 10 до 14 часова, а од понедјељка, у складу са препорукама Министарства просвјете и културе и поштовање свих превентивних мјера, наставља се издавање књига и рад који подразумијева забрану уласка у читаоницу и просторије Народне библиотеке, а књиге ће се издавати на шалтеру.

Читаоцима је препоручено држање прописане дистанце и употреба заштитних маски и рукавица приликом доласка по књигу, а могу се јавити и путем телефона 051/740-116 како би библиотекари унапријед припремили жељене наслове.

Народна библиотека Србац је добила сагласност Министарства просвјете и културе РС на Извјештај о раду и пословању за 2019. годину и сагласност на План и програм рада за 2020. годину.

Comments are closed.