Синђел Теофил говори о тајни брака и савременој породици у понедјељак 22. априла
17. априла, 2019.
Дом здравља организовао бесплатан мамографски преглед за 33 жене
18. априла, 2019.

Рукометашице Српца славиле у Борику против Борца 2

Након зимске паузе настављено је првенство Друге лиге Републике Српске за рукометашице у којој се такмичи и екипа Српца која је у дворани Борик у Бањалуци савладала Борац 2 са 27:23.

Српчанке су од почетка наметнуле властити ритам и имале контролу игре током читаве утакмице, тако да побједа ниједног тренутка није доведена у питање. Тренер Владимир Лазић је указао прилику и неколицини млађих играчица које су оправдале очекивања, а један број њих се уписао у стријелце.

Први стријелац тима била је Ивана Секулић са осам погодака а за њом слиједе Валентина Kеба са седам, Вионела Драгосављевић и Маја Грковић по три, Ивана Ивановић и Николина Вукобратовић по два и Дора Јефтић и Аница Алексић по један погодак, док се сјајним одбранама на голу истакла Данела Драгосављевић.

Након пет одиграних кола Српчанке су на другом мјесту са 12 бодова а на табели тренутно води Дубица 2 из Kозарске Дубице.

Наредну утакмицу наше рукометашице играју у понедјељак 22. априла када ће опет наступити у Бањалуци гдје ће се састати са Борцем 3 а потом у четвртак 25. априла дочекују Дервенту.

Comments are closed.