Упозорење на могућу обилну кишу од 11. до 15. маја, опрез због потенцијалних поплава
9. маја, 2019.
Нови систем наплате паркинга у Српцу од понедјељка 13. маја
10. маја, 2019.

Рукометашице Српца окончале првенство у Другој лиги на другом мјесту

У посљедној утакмици првенства Друге лиге Републике Српске за рукометашице, екипа Српца синоћ је поражена на гостовању од Дубице 2 са 31:24.

Српчанке нису успјеле доћи до побједе против лидера првенства, иако су пружиле жесток отпор још од почетка сусрета. У првом полувремену утакмица је била изједначена али су Дубичанке у наставку оствариле значајнију предност и побједом потврдиле прво мјесто и титулу првака Друге лиге.

Први стријелац тима била је Валентина Kеба са девет погодака, Ивана Ивановић постигла је 7, Вионела Драгосављевић 4, Ивана Секулић 3 а Аница Алексић један погодак.

Српчанке су окончале првенство са шест побједа и два пораза а оба су претрпјели управо од Дубице.

Сада слиједи љетна пауза а у новој првенственој сезони амбиције клуба су да покуша изборити прво мјесто и пласман у виши ранг такмичења. Према најавама, екипа ће углавном остати на окупу а чине је играчице које играју заједно од настанка клуба, уз неколико младих и талентованих дјевојака које су показале велики таленат.

У екипу би се могле вратити још неке играчице које су паузирале због повреде и приватних обавеза, тако да би све то могло допринијети да се Женски рукометни клуб Србац од идуће године поново нађе у друштву најбољих рукометашица Републике Српске.

Comments are closed.