Два нова случаја вируса корона у Српцу
16. септембра, 2021.
Михаела Мајсторовић представља општину Србац 17. септембра у финалу избора Мис БиХ за Мис Свијета
16. септембра, 2021.

Реализацијом пројекта обезбиједили озвучење за друштвени дом Разбој Лијевче

Реализацијом пројекта обезбједили озвучење за АНИ Лијевче и Друштвени дом Разбој Лијевче
Реализацијом пројекта Омладинских неформалних група, који је расписала општина Србац за 2021. годину, група Лијевче у саставу Никола Малешевић, Лука Kуваља и Младен Јовичић аплицирала је и реализовала пројекат за набавку озвучења за АНИ Лијевче и Дом културе у Разбој Лијевчу.

Пројекат вриједности 1 300 KМ, много ће значити овом ансамблу, рекао нам је предсједник АНИ Лијече Јордан Kуваља.

Уз стручну помоћ Александра Kрчмара неопходна опрема набављена је у Артисту у Бањалуци. Уз помоћ донације Драгана Мирчића из Аустрије набављени су сталци за микрофоне и тастатуре, а уз помоћ Сњежане Попов, такође из Аустрије, набављене су торбе за опрему неопходне за рад ансамбла.

Према ријечима Јордана Kуваље набавком озвучења за потребе ансамбла и дома , која потпуно задовољава квалитетом и јачином, направљен је мали, али веома битан корак на даљем уређењу и опремању Дома у Разбоју.

,,Овим се стварају бољи услови за рад ансамбла, а све то у циљу реализације нових активности у наредном периоду, а то је дочек многих културно умјетничких друштава и реализација бројних програма у будућности Разбој Лијевча“, каже Kуваља.

Он додаје да крајем мјесеца крећу радови на унутрашњем опремању дома. Уз помоћ институција РС, а кроз пројекте руралног развоја села, уз помоћ општине Србац, привредника и мјештана Разбој Лијевча, радови на објекту Друштвеног дома приводе се крају.

,,Велика захвалност иде свима који су нам помогли до сада а нарочито Влади Србије . Хвала свима који ће у наредном периоду помоћи радове на уређењу објекта како би што скорије могао бити у функцији и стављен на располагање свим мјештанима Разбој Лијевча”, каже Јордан Kуваља.

Comments are closed.