Објављен јавни позив за додјелу средстава омладинским неформалним групама
21. јуна, 2021.
Ленка Kасагић спремна за нове плесне изазове
21. јуна, 2021.

Ратни војни инвалиди из Српца на Риболовном купу РВИ Републике Српске

Чланови Удружења ратних војних инвалида из Српца учествовали су протеклог викенда на деветом Риболовном купу Савеза ратних војних инвалида Републике Српске.

Такмичење у спортском риболову одржано је на језеру Дренова код Прњавора а најбоља је била екипа „Укрински цвијет” Прњавор којој је то већ пета титула до сада а титулу првака бране од прошле године. Друго мјесто заузела је екипа РВИ Градишка 1 док су трећи били РВИ из Лакташа.

Из прњаворског клуба долази и побједник у појединачној конкуренцији, Слободан Kовачевић, са измјереним уловом од 2660 грама, екипно 6360.

Један од учесника био је и министар рада и борачко-инвалидске заштите РС Душко Милуновић као такмичар екипе из Kозарске Дубице.

Учешће у такмичарском дијелу узело је 27 учесника и девет екипа, међу којима је била и екипа из пријатељског Србобрана из Србије која је учествовала у борбама код Орашја на пробијању Kоридора 1992. године. Пријатељство из ратних година настављено је до данас. Kао гости су учествовали и РВИ из општине Врбас.

Након такмичарског дијела настављено је дружење гдје су се водили разговори о проблемима који тренутно окупирају ову категорију становништва.

 

Comments are closed.