Завршена прва етапа трке Београд-Бања Лука, побједник Новозеланђанин Арон Гејт
18. априла, 2019.
Гарантни фонд РС одржао презентацију за србачке привреднике и банкаре
19. априла, 2019.

Распоред обуставе саобраћаја у Српцу и Разбоју у недјељу 21. априла

У недјељу 21. априла за вријеме проласка учесника 13. Међународне бициклистичке трке “Београд-Бања Лука” кроз општину Србац и одржавања спортско-забавног програма у центру Српца, доћи ће до обуставе саобраћаја на локалним путевима и улицама у Српцу у одређеним временским раздобљима.

Тако ће саобраћај бити потпуно обустављен од 12 до 13 часова за улицу Моме Видовића од објекта Полицијске станице Србац до раскрснице исте улице са улицама 11. новембра и Сарајевске улице. У истом периоду доћи ће до обуставе саобраћаја у Сарајевској улици од раскрснице улица Моме Видовића и 11. новембра кроз подручје Малих Ситнеша до раскрснице исте улице са улицом Моме Видовића код каменорезачке радње „Драгомировић“. Саобраћај ће у истом термину такође бити обустављен у улици Моме Видовића од каменорезачке радње „Драгомировић“ до објекта Полицијске станице Србац.

Обустава саобраћаја у овим улицама планирана је због одржавања Дјечије бициклијаде која креће са градског трга у Српцу и одвијаће се наведеним релацијама.

Од 13 до 14.30 часова биће потпуно обустављен саобраћај за улицу Здравка Челара од раскрснице исте улице и магистралног пута М 14.1 до раскрснице исте улице са улицом Моме Видовића. Саобраћај се неће одвијати у истом термину и у улици Моме Видовића од раскрснице исте улице са улицом Здравка Челара до раскрснице са улицом Данка Митрова. Саобраћај ће бити обустављен у наведеном периоду и од раскрснице улица Данка Митрова и Моме Видовића до раскрснице са улицом Саве Вујановића Жуће.

Обустава саобраћаја на овој релацији је планирана због проласка учесника међународне трке „Београд-Бања Лука“.

Такође ће бити потпуно обустављен саобраћај од 13.30 до 14.20 часова на локалном путу Разбој-Kукуље, од раскрснице наведеног пута и магистралног пута М 14.1 до раскрснице локалног пута Мали Разбој-Kладари. Саобраћај ће бити обустављен и од раскрснице путева Мали Разбој-Kладари и Разбој-Kукуље све до раскрснице са магистралним путем М 14.1 у Kладарима.

Овом дионицом ће се такође кретати учесници међународне трке „Београд-Бања Лука“.

Одобрење за обуставу саобраћаја дала је Полицијска станица Србац на основу захтјева организационог одбора бициклистичке трке „Београд-Бања Лука“ а сагласност о обустави саобраћаја на поменутим дионицама дао је и начелник општине Млађан Драгосављевић.

Comments are closed.