Саопштење о могућности ограниченог рада у дане државних празника
24. априла, 2019.
Четврта васкршња Туцијада у недјељу 28. априла у Лепеници
24. априла, 2019.

Распоред богослужења за васкршње празнике у парохијама Стапари, Лепеница, Ножичко, Kукуље и Kобаш

Парохија Стапарска обавјештава вјернике да ће света литургија на Велики четвртак, према распореду богослужења за предстојеће васкршње празнике, бити одржана у 9.30 часова а вечерње богослужење у 18 часова у храму Преображења Господњег у Разбоју.

Вечерње богослужење и изношење плаштанице на Велики петак планирано је у истом храму у 16 часова, док ће на Велику суботу у 10 часова бити одржана света литургија у Орубици.

Васкршњи уранак је у недјељу у 6 часова у храму у Разбоју.

На Васкршњи понедјељак у 9.30 часова биће одржана литургија у Малом Разбоју а на Васкршњи уторак у 10 часова у Бајинцима.

Парохија Лепеничка позива вјернике да на Велики четвртак присуствују светој литургији у Ситнешима са почетком у 9 часова док је од 17 часова у Горњим Срђевићима Велико бденије уз читање 12 страсних јеванђеља.

На Велики петак биће одржано вечерње богослужење у храму Светог пророка Илије у Лепеници у 17 часова док ће на Велику суботу бити одржана света литургија у Горњим Срђевићима у 9 часова.

Васкршњи уранак је у недјељу у 5 часова у храму Светог пророка Илије у Лепеници.

Kукуљска парохија обавјештава вјернике овог краја да ће се на Велики четвртак одржати света литургија у православном храму у овом селу са почетком у 9 часова док је вечерње богослужење планирано у 18 часова.

На Велики петак биће одржано вечерње богослужење и изношење плаштанице са почетком у 18 часова док ће света литургија на Васкрс бити одржана са почетком у 5 часова.

Богослужење у ножичкој парохији на Велики четвртак биће одржано у 9 часова у храму Успенија Пресвете Богородице у овом селу, док је вечерње богослужење планирано у 17 часова уз читање 12 страсних јеванђеља.

На Велики петак у 17 часова се одржава вечерње богослужење и изношење плаштанице док ће васкршњи уранак бити одржан у недјељу у 5 часова у храму у Ножичком.

У кобашкој парохији на Велики четвртак у храму Рођења Пресвете Богородице у овом селу биће одржана јутарња литургија у 9 часова док је на Велики петак планирано вечерње богослужење и изношење плаштанице у 16 часова. Васкршњи уранак је на распореду у недјељу са почетком у 5 часова а изобразитељна служба у 11 часова у Трстенцима.

Comments are closed.