Златне и сребрне медаље у Модричи за талентоване Гаврановиће
2. новембра, 2021.
У Српцу 16 нових случајева вируса корона
3. новембра, 2021.

Расписан оглас за упис дјеце у предшколски програм у години пред полазак у школу

Дјечији вртић „Наша радост“ Србац, у сарадњи са Министарством просвјете и културе РС, расписао је оглас за упис дјеце у предшколски програм у години пред полазак у школу.

У предшколски програм се укључују дјеца која у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе, а која нису полазници цјеловитог развојног програма предшколског васпитања и образовања.

Директорица вртића, Дијана Миланковић, каже да ће, уколико се пријави довољан број дјеце, предшколски програм бити организован у објекту вртића од 1. марта до 31. маја 2022. године.

Министарство просвјете и културе ће финансирати једну васпитну групу а уколико се појави већи број дјеце од једне групе, дио трошкова ће финансирати родитељи.

Списак пријављене дјеце потребно је доставити Министарству просвјете и културе до 30. новембра 2021. године, тако да се пријаве за упис подносе до петка 26. новембра 2021. године у просторијама вртића од 8 до 15 часова.

Замољавају се родитељи да дођу у просторије вртића и попуне пријаве. По завршетку конкурса, за дјецу која ће похађати припремни програм пред полазак у школу, потребно је до краја фебруара 2022. године приложити љекарско увјерење и извод из матичне књиге рођених.

Из вртића позивају све заинтересоване родитеље да на вријеме поднесу пријаве како би се добила средства за организацију програма од стране Министарства просвјете и културе.

Све информације се могу добити на телефон: 051/741-471.

Comments are closed.