Отказан Гастро фест због пандемије
24. августа, 2020.
Повећан број заражених у Српцу позива на опрез, у току припреме за безбједан почетак школске године
24. августа, 2020.

Расписан конкурс за /су/финансирање омладинских пројеката

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске расписало је конкурс за /су/финансирање омладинских програма и пројеката у висини до 5.000 КМ за /су/финансирање појединачног пројекта.

Основни услови за учешће на конкурсу су да пријављени програми и пројекти доприносе побољшању положаја младих у Српској, да су од општег интереса за Републику Српску и/или јединицу локалне самоуправе, те да су носиоци реализације програма и пројеката испунили све раније утврђене обавезе према овом министарству, саопштено је из Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Међу условима је наведено да је потребно да су циљеви програма и пројеката у складу са планираним циљевима и активностима Омладинске политике Републике Српске, да укључују већи број младих у реализацији активности и/или као крајње кориснике, те да се односе на минимум једну тематску област дефинисану у конкурсу.

Рок за реализацију програма и пројеката је шест мјесеци од дана затварања конкурса.

На конкурс се могу пријавити омладинске организације, организације за младе и републичке омладинске организације које су испуниле обавезу уписа у Омладински регистар, који води Министарство.

Конкурс је отворен до 14. септембра.

Пријавни образац и додатне информације можете пронаћи на интернет страници министарства кликом на овај линк. 

Comments are closed.