Јавни позив за финансирање пројеката омладинских неформалних група
3. августа, 2020.
Потписан уговор са ИРБ-ом: За развој пластеничке производње у Српцу 76 хиљада KМ
4. августа, 2020.

Расписан јавни позив за пројекте младих из Српца у вриједности од 12 хиљада KМ

Начелник општине Млађан Драгосављевић објавио је данас јавни позив за достављање захтјева за одобравање средстава за реализацију пројеката омладинских неформалних група са подручја општине Србац за 2020. годину

Укупна средства која су планирана за ову намјену износе 12.000 KМ.

Право учешћа имају омладинске неформалне групе са подручја општине Србац. Под омладинском неформалном групом подразумијева се група састављена од најмање три особе старости од 15 до 30 година.

Максималан износ средстава који се може тражити од општине Србац износи до 1.500 KМ по захтјеву. Омладинска неформална група мора обезбиједити своје учешће од најмање 50 % од тражених средстава од општине Србац, при чему учешће омладинске неформалне групе може бити у различитим облицима: новац, рад, материјал и слично.

Трајање реализације свих пројектних активности сваког пројекта не може бити дуже од 90 дана.

Захтјеве за одобравање средстава оцјењује и рангира комисија коју именује Начелник општине, на основу одређених критеријума, а коначна листа одобрених пројеката биће објављена на нашој интернет страници, огласној табле Општинске управе, Службеном гласнику општине Србац и Радио Српцу.

Рок за кандидовање пројеката траје до 28.08.2020. године а за све потребне информације можете се обратити на број телефона 051/740-001 (локал 217) или лично у згради Општинске управе Србац у канцеларији број 10.

Информације о неопходној документацији, начинима пријаве, критеријумима бодовања и слично, као и образац захтјева у електронској форми можете пронаћи на нашој интернет страници кликом на овај линк.

Comments are closed.