Јавни позив за капиталне инвестиције у пољопривреди
1. марта, 2021.
За 13 капиталних пројеката у Српцу у овој години планирано 7.91 милион КМ
2. марта, 2021.

Расписан јавни позив за додјелу подстицаја за капиталне инвестиције у пољопривреди

Одјељење за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности општине Србац обавјештава пољопривредне произвођаче (физичка и правна лица) са подручја општине Србац да је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске расписало Јавни позив за подношење пријава за одобравање новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у 2021. години.

Право на подстицајна средства корисници остварују за инвестиције у пољопривредну механизацију, инвестиције у сточарску производњу, инвестиције у биљну производњу, инвестиције за прераду пољопривредних производа, инвестиције у регионалне дистрибутивне центре и инвестиције у адаптацију, изградњу и опремање рибогојилишта.

Kорисници подстицаја могу доставити пријаву на јавни позив на адресу Агенције за аграрна плаћања најкасније до 29.03.2021. године до 16 часова.

Из Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности позивају пољопривреднике са подручја општине Србац да се за помоћ при попуњавању образаца и прикупљање документације обрате у канцеларију бр. 3 у шалтер сали Општинске управе. За сва додатна појашњења заинтересовани могу позвати број телефона: 051/740-001, локали 127, 128 и 130.

Јавни позив и важећи правилник заинтересована јавност може преузети на званичној интернет страници министарства ОВДЈЕ или на интернет страници општине Србац ОВДЈЕ.

Comments are closed.