Kампања “Нити једна чаша прије вожње” реализована у Српцу
17. децембра, 2019.
Извор прославио Светог Николу
17. децембра, 2019.

Радови србачког вртића на донаторској вечери у Бањалуци

Учешће у хуманитарној акцији “С љубављу храбрим срцима”, која се организује десету годину заредом, узео је и Дјечији вртић “Наша радост” из Српца.

Србачки малишани су на креативној радионици израђивали цртеже који ће бити изложени на донаторској вечери у Бањалуци 22. децембра, заједно са радовима полазника вртића из Теслића.

Разиграни малишани из вртића снимили су и промотивни видео путем кога позивају грађане Српске да позову хуманитарни број 1411 до 31. децембра и тако донирају 1 KМ за изградњу дневних центара за дјецу са сметњама у развоју у Бањалуци и Требињу.

На овај начин предшколске установе из Српца и Теслића постале су партнери предсједнице Републике Српске, Жељке Цвијановић, у организацији ове акције, чиме дјеца од најранијег узраста уче лекције из хуманости.

Донаторско вече биће одржано у недјељу 22. децембра у 17 часова у Kултурном центру Бански двор у Бањалуци уз директан пренос на Радио-телевизији Републике Српске, а учешће ће узети и многе познате личности које ће разговарати са грађанима који позову хуманитарни број.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена “С љубављу храбрим срцима” број 571-010-00002700-15 код Kомерцијалне банке Бањалука.

 

Comments are closed.