Kонцерт класичне музике србачких ученика у понедјељак 14. јуна
10. јуна, 2021.
Мирко Ђурђевић из Горњих Kладара ученик генерације у Техничкој школи Градишка
10. јуна, 2021.

Проглашени ученици генерације у основним школама у Српцу, Разбоју и Ситнешима

Ученици деветих разреда из Српца, Разбоја и Ситнеша успјешно су завршили своје основношколско образовање а проглашени су и најбољи међу њима који су се посебно истакли својим знањем и владањем.

Ученик генерације ОШ „Јован Јовановић Змај“ Србац је Хелена Шњегота, а ученик генерације у ОШ „Вук Kараџић“ Ситнеши је Гордана Татић, док је ова титула у ОШ „Доситеј Обрадовић“ Разбој припала Николи Станишљевићу.

Србачки деветаци су 4. јуна прославили матурско вече, захваљујући нешто повољнијој епидемиолошкој ситуацији, а организован је и традиционални дефиле на градском тргу. Матурска забава за 74 ученика централне и подручних школа организована је у фискултурној сали школе.

Малу матуру прославила су и 34 ученика који су похађали централну школу ,,Доситеј Обрадовић” Разбој и подручну школу у Kукуљама, а матурска забава је организована у друштвеном дому у Kукуљама.

У ОШ „Вук Kараџић“ Ситнеши основно образовање је завршило 25 матураната, од чега 12 у централној школи у Ситнешима а 13 у подручној школи у Ћукалима. За матуранте из ових школа ове године није организована матурска забава.

Директори школа, Мануела Рађевић Јокић, Силвана Секулић и Весна Савић ученицима су пожељели много успјеха у животу и даљем образовању.

 

Comments are closed.