Обиљежен Дан бораца у Српцу
14. фебруара, 2020.
Одбор за културу носилац будућих културних дешавања у србачкој општини
18. фебруара, 2020.

Прикупљено 1090 KМ за Kристијана Тадића на хуманитарном турниру

Четврти разред економских техничара ЦСШ „Петар Kочић“ из Српца организовао је протеклог викенда хуманитарни турнир у баскету на којем је прикупљено 1090 KМ за лијечење седмомјесечног дјечака Kристијана Тадића из Малог Разбоја који од рођења болује од карцинома. 

Турнир је организован у спортској дворани “9. јануар” трећу годину заредом а подршку је дао велики број пријављених екипа из Српца и околних општина. Средства су се прикупљала уплатом котизације у износу од 15 КМ по екипи, а забиљежен је и солидан одзив публике која је куповином улазнице по цијени од 2 КМ дала допринос прикупљању новца за малог Kристијана.

Подршку у организацији турнира пружио је Српчанин Саша Илић а помоћ су упутили и спонзори: Пекотека Центар, Фитнес центар “Warrior Fitness”, Дијана текстил Србац и Стоматолошка ординација „Dent&Co“ Србац.

Иако је резултат био у другом плану, турнир је освојила екипа “БЦ Шибеник”, која је састављена од играча из Александровца и Лакташа. Друго мјесто је заузела екипа “Корале” а треће “Бољи него икад”.

 

Comments are closed.