Одржана обука за добитнике пластеника из србачке општине
15. августа, 2019.
KУД “Младост” организовао јубиларну десету смотру фолклора
19. августа, 2019.

Премијера нове представе Миленијума у четвртак 22. августа, сав приход иде у хуманитарне сврхе

Аматерска позоришна трупа Миленијум организује хуманитарну представу у четвртак 22. августа у 19 часова у Дому културе у Српцу.

Представа под називом ,,Ах, ти Богови” једанаеста је представа који изводи аматерска позоришна трупа Миленијум а организује се у сарадњи са Центром за културу и спорт Србац. 

Kроз жанр пародије млади глумци под водством Слађане Зрнић, глумице Народног позоришта РС, покушали су да нађу шта је заједничко старим Грцима и данашњим људима када је борба за власт у питању, што ће приказати на комичан начин, тако да посјетиоце очекује доста смијеха.

Представа је хуманитарног карактера и сав приход од улазница по цијени од 4 KМ је намијењен за лијечење 36-огодишње Сњежане Попадић Реповић из Српца, мајке малољетног дјетета, која болује од карцинома.

“Овим путем позивамо све наше суграђане да дају свој допринос и купе улазницу по симболичној цијени како би помогли Сњежани да побиједи опаку болест. Трошкови терапија и лијекова су веома скупи и тешко је финансијски покрити све трошкове. Позивамо и предзећа са подручја наше општине да дају допринос својим донацијама”, рекла је Видовић.

Донације се могу уплатити на број жиро рачуна Миленијума: 5620108023750183, који је отворен код НЛБ банке.

Она истиче да је припреми нове представе претходило одржавање радионица глуме и посјета Народном позоришту гдје су се дјеца и млади упознали са свим сегментима припремања представе.

“До сада је кроз нашу аматерску трупу у ових 13 година прошло преко стотину дјеце а умјетнички сарадник на свих 11 представа је била глумица Слађана Зрнић”, истиче Видовић.

 

Comments are closed.