Почела изградња куће за Милоша Ожега, пјесника слабијег имовног стања из Kукуља
17. септембра, 2019.
Напредује реконструкција пута Црнаја-Мартинац, дионицу обишао директор Аутопутева РС Душан Топић
17. септембра, 2019.

Предсједништво Борачке организације Србац усвојило значајне одлуке

Под предсједавањем Драгана Алексића, у понедјељак 16. септембра одржана је сједница Предсједништва Скупштине Борачке организације општине Србац на којој су, између осталог, усвојени Извјештај о раду Предсједништва за прво полугодиште текуће године, Извјештај о материјално финансијском пословању и Извјештај о раду Стручне службе за исти период.

Чланови Предсједништва су усвојили и приједлог Финансијског плана Борачке организације општине Србац за 2020. годину који је уједно и приједлог према Буџету општине Србац за идућу годину.

Усвојена је и Одлука о формирању организационог одбора за прославу Kрсне славе Борачке организације општине Србац – Митровдана, као и информација о стању службеног возила Борачке организације.

Највећу пажњу чланова Предсједништва добио је Нацрт Правилника о начину рада и дјеловања Фонда солидарности Борачке организације општине Србац. Нацрт Правилника је усвојен уз веома конструктивне и квалитетне приједлоге за допуну истог материјала који ће бити упућен осталим органима Борачке организације општине Србац са циљем да се коначни приједлог Правилника предложи Скупштини Борачке организације општине Србац на разматрање и усвајање.

Планирано је да Фонд солидарности Борачке организације општине Србац заживи и почне са радом од наредне године.

 

Comments are closed.