Дјечија недјеља од 7. до 13. октобра
19. септембра, 2019.
Kорак више ка оснивању Фонда солидарности Борачке организације
20. септембра, 2019.

Предсједник Борачке организације РС Миломир Савчић посјетио Србац

Предсједник Борачке организације Републике Српске Миломир Савчић боравио је данас у радној посјети општини Србац гдје се прво састао са начелником општине Млађаном Драгосављевићем а потом обишао спомен собу и одржао састанак са представницима Борачке организације општине Србац.

Радном састанку присуствовали су предсједник Борачке организације Србац Горан Плотан, члан Предсједништва БОРС-а Душко Митрић, предсједник Одбора породица погинулих и заробљених лица Бранко Граховац, предсједник Одбора ратних војних инвалида Горан Тривунић и секретар Борачке организације Србац Дарко Лајић.

Предсједник БОРС-а Миломир Савчић информисан је о стању у Борачкој организацији Србац и сарадњи са локалном заједницом. На састанку су се могли чути планови рада БОРС-а у наредном периоду и приједлози који ће утицати на побољшање статуса демобилисаних бораца.

Руководство Борачке организације Србац на састанку је упутило захтјев за новчаном помоћи за изградњу спомен обиљежја у Мјесној заједници Kобаш и помоћ у раду Фонда солидарности који је основан у оквиру ОБО Србац, што је подржано од стране предсједника Савчића.

Предсједник ОБО Србац, Горан Плотан, захвалио је предсједнику Миломиру Савчићу што је изабрао Србац као прву посјету у новом мандату и додао да су разговарали о свим отвореним питањима. Плотан се нада доброј сарадњи у наредном периоду прије свега јер ће Борачка организација Србац по први пут имати свог представника у Предсједништву Борачке организације РС.

 

 

Comments are closed.