Вече руске културе у четвртак 28. новембра у Српцу
25. новембра, 2019.
Нови бакарни крст на храму Васкрсења Господњег у Српцу
25. новембра, 2019.

Предавање др Ранка Рајовића о развоју интелигенције код дјеце у петак 6. децембра у Српцу

У Дому културе у Српцу у петак 6. децембра биће одржано предавање доктора Ранка Рајовића на тему “Развој интелигенције кроз игру”.

Предавање се организује под покровитељством Општине Србац а почетак је у 18 часова. Улаз је бесплатан.

Овај семинар биће одлична прилика за све родитеље, просвјетне и образовне раднике да науче нешто ново о васпитању, образовању и менталном развоју дјеце.

Доктор Ранко Рајовић један је од најпопуларнијих стручњака за рани развој интелигенције код дјеце, чији се програм учења “Никола Тесла центар” реализује у 20 држава.

Он је доктор специјалиста интерне медицине а област којом се бави је неуроендокринологија. Сарадник је УНИЦЕФ-а за рану едукацију, те гостујући предавач на факултетима у неколико држава. Оснивач је Менсе Југославије (данас Србије) и одсјека за даровиту дјецу НТЦ (Никола Тесла центра), те члан управног одбора директора свјетске Менсе и предсједник Kомитета свјетске Менсе за даровиту дјецу. Живи и ради у Новом Саду, ожењен је и отац четворо дјеце.

На предавању можете научити основе НТЦ програма и његову примјену у свакодневном животу и раду. Предавање је отворено за све заинтересоване грађане, родитеље и лица која се професионално баве образовањем и васпитањем дјеце.

Comments are closed.