Маске и рукавице од данас обавезне, максимално три особе у групи
11. априла, 2020.
Још 63 србачка пољопривредника стекла право на регресирани дизел
12. априла, 2020.

Позив за учешће у онлајн обукама у оквиру Програма подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

baner stamparija

Имајући у виду тренутну ситуацију у вези са корона вирусом и мјере забране одржавања скупова, Развојна агенција Републике Српске ће преостале обуке у оквиру „Програма подршке предузетницима са потешкоћама у пословању“ организовати онлајн.

Позивају се занитересовани предузетници да се пријаве за учешће на онлајн обукама:

”Приступ финансијама за оне чији пословни план није успио” 21. и 22. априла 2020. године и ”Законодавство” 28. априла 2020. године.

Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању РАРС организује у оквиру пројекта ,,Прихватање неуспјеха да би се олакшало пружање ”друге шансе” предузетницима у Дунавској регији”- DanubeChance2.0, који суфинансира Европска унија из фондова ERFD, IPA и ENI у оквиру Дунавског транснационалног програма. Циљ програма је пружање подршке предузетницима у превенцији кризе, стварању могућности поновног покретања пословне активности, информисању о алтернативним изворима финансирања и промоцији предузетништва ”друге шансе”.

Ваше пријаве са контакт подацима можете послати на info@rars-msp.org најкасније до 17. априла 2020. године након чега ћете добити детаљна упутства о начину реализације обука.

За додатне информације можете контактирати Развојну агенцију РС на број: 051/222-120.

Comments are closed.