Исидора Цвијетић и Живојин Сувајац побједници Државног првенства БиХ у спортским плесовима
23. септембра, 2020.
Још четири лица са подручја општине Србац заражена вирусом корона
24. септембра, 2020.

Позив за пријаву на измијењени Јавни позива за стамбено збрињавање борачких породица

Борачка организација Републике Српске /БОРС/ позвала је данас породице погинулих бораца и ратних војних инвалида од прве до четврте категорије са нерјешеним стамбеним питањем да се пријаве на измијењени Јавни позив за стамбено збрињавање ових категорија становништва ресорног министарства.
Из БОРС-а наводе да је Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске објавило данас измијењен Јавни позив за стамбено збрињавање породица погинулих бораца и ратних војних инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, који ће бити отворен 30 дана.
Право пријаве на овај јавни позив имају чланови породица погинулих бораца и ратни војни инвалиди од прве до четврте категорије који до сада нису ријешили стамбено питање.
ИЗ БОРС-а су их позвали да се у року од 30 дана обрате органу борачко-инвалидске заштите општине /града у којем живе са захтјевом за рјешавање стамбеног питања у складу са критеријумима Јавног позива.
Јавним позивом је дефинисано да ће се борачке категорије збрињавати путем додјеле стамбених јединица или неповратних новчаних средстава, напомињу из БОРС-а.
Више информација кликом на линк: https://www.vladars.net

Comments are closed.