Нови случај вируса корона у Српцу, заражена старија женска особа
19. августа, 2020.
Још три случаја вируса корона у Српцу, заражене двије млађе и једна старија особа
20. августа, 2020.

Позив србачким привредницима за учешће у пројекту „Поносна картица 2020 – цијена минус за 3+“

Општинска управа Србац и Фондација „За живот“ упућују позив србачким привредницима за учешће у пројекту „Поносна картица 2020 – цијена минус за 3+“ који ова Фондација реализује као ексклузивни носилац франшизе за територији Босне и Херцеговине.

Пројекат се односи на вишечлане породице (са троје и више дјеце, од којих је барем једно малољетно), на начин да родитељима буду омогућени попусти приликом куповине роба и услуга код одређених привредних субјеката. Kартица гласи на мајку или стараоца/издржаваоца дјеце, а намјенску употребу картица гарантује Фондација „За живот“.

Меморандум о сарадњи између Општине и Фондације биће потписан у петак 28. августа у згради Општинске управе у Српцу са почетком у 10 часова, а потписаће га начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Управног одбора Фондације „За живот“, др Драган Дакић.

С тим у вези, заинтересованим србачким привредницима ће бити омогућено закључење уговора о пословној сарадњи са Фондацијом „За живот”. Привредници који покажу интерес треба да омогуће употребу „Поносне картице 2020 – Цијена минус за 3+” у својим продајним објектима, односно приликом пружања услужних дјелатности. Висина попуста, начин коришћења картице, као и међусобна права и обавезе ће бити регулисане уговором између сваког привредног друштва и Фондације.

Уколико сте заинтересовани за склапање овог уговора потребно је да се електронским путем обратите предсједнику Управног одбора Фондације, Доц. др Драгану Дакићу на адресу dragan.dakic@zazivot.com, како бисте усагласили вријеме и датум одржавања састанка. Мејл треба да садржи податке о називу Ваше компаније/институције, податке о адреси и о лицу овлаштеном да у Ваше име преговара/заступа у вези овог позива.

Љубазно Вас молимо да копију мејла упутите и на мејл адресу Општинске управе: opstinasrbac@teol.net

Детаљније о овој акцији се можете информисати на линку: https://www.zazivot.com/novosti/142-ponosna-kartica-2020-cijena-minus-za-3%20-u-medijima.

Додатне информације можете добити у Одјељењу за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности општине Србац у канцеларији број 10 или путем телефона 051/740-001, локал 217.

Comments are closed.