Завршен први Ерасмус плус пројекат уз учешће 20 младих из Српца и Белгије
20. августа, 2021.
Распоред вакцинације у Дому здравља од 23. до 27. августа
20. августа, 2021.

Позив донаторима за учешће у хуманитарној акцији “Буди ми пријатељ”

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” из Српца упутило је позив свим заинтересованим субјектима и појединцима да буду донатори у хуманитарној акцији “Буди ми пријатељ” којом се прикупљају новчана средства за опремање ученика из социјално угрожених породица за наредну школску годину.

Наиме, удружење је у протеклих мјесец дана прикупљало хуманитарне прилоге грађана путем теглица-касица које су биле постављене на 41 локацији широм општине. На овај начин ранијих година је омогућена куповина на стотине школских руксака са прибором, а само прошле године је сакупљено 2000 KМ чиме је обрадовано 100 ученика, по чему је прошлогодишња акција била најуспјешнија до сада.

Kако би се акција подигла на виши ниво и обрадовао још већи број ученика, потребне су донације или спонзорство у виду финансијске или материјалне подршке јер ће се на тај омогућити да још већи број ђака буде адекватно опремљен за наредну школску годину.

Донације ће се прикупљати до 23. августа а могуће их је извршити на рачун: УГ “Ц.Е.З.А.Р.” Центар едукације за активан развој 5620108119577841 НЛБ банка.

За додатне информације доступан је број телефона: 065 816 107 или e-mail адреса: zdravosrbac@yahoo.com, а можете и посјетити чланове удружења у њиховим просторијама у улици Здравка Челара број 29 у Српцу.

Comments are closed.