Србачки ловци активни и током јануарских празника
30. децембра, 2021.
Каратисти Борца полагали за ученичка звања
30. децембра, 2021.

Помоћ демобилисаном борцу Симеуну Митраковићу за прикључак на струју

Борачка организација општине Србац и Општина Србац обезбиједили су новчану помоћ у износу од 545 KМ Симеуну Митраковићу из Србац Села која је била неопходна да се уплати такса за прикључак на електро-мрежу.

Симеун живи сам, незапослени је борац прве категорије, изузетно нарушеног здравља чија су једина примања мјесечни борачки додатак и који није био у могућности самостално обезбиједити средства за прикључак.

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац, каже да је због егзистенцијалних проблема, који су првенствено настали због здравственог стања, Симеун дошао у тежак положај. По сазнању за његове проблеме, Борачка организација је реаговала и заједно са Општином Србац обезбиједила средства како би Симеун имао електричну енергију.

Плотан изражава захвалност и управници Електродистрибуције Србац, Оливери Радовић, која је показала жељу, вољу и коректност у рјешавању овог проблема, и истиче да ће Борачка организација и даље, по потреби, пружати Симеуну подршку и помоћ како би превазишао егзистенцијалне проблеме.

 

smart

Comments are closed.