У Српцу обиљежен Дан борца
5. јула, 2021.
Ленка Kасагић са својом плесном групом прва на државном првенству у Палама
6. јула, 2021.

Помоћ демобилисаном борцу из Старог Мартинца за адаптацију куће

Фонд солидарности Борачке организације општине Србац реализовао је данас седму акцију у овој календарској години.

На приједлог Мјесне борачке организације Стари Мартинац, додијељен је комплетан материјал за реновирање купатила укупне вриједности 1.619.28 KМ демобилисаном борцу прве категорије Аци Микулићу који је изразио захвалност на пруженој помоћи.

Жарко Марић, предсједник Мјесне борачке организације Стари Мартинац, каже да је Фонд испоштовао ранг листу приоритета и Програм рада Фонда за 2021. годину, те позитивно ријешио приједлог и захтјев из ове мјесне борачке организације.

Предсједник Одбора ратних војних инвалида у Борачкој организацији општине Србац, Горан Тривунић, истиче да је по програму рада Фонда остало да се до краја године реализује још седам акција, односно да се за седам демобилисаних бораца, чланова Борачке организације изврши додјела пакета са грађевинским материјалом за реновирање, доградњу и адаптацију постојећих стамбених објеката.

У овом тренутку се врше припреме за реализацију два захтјева, а Тривунић изражава наду да ће до краја грађевинске сезоне Фонд солидарности успјешно реализовати све што је планирао.

 

Comments are closed.