У току изградња новог дјечијег вртића у Српцу
25. октобра, 2021.
Kаратисти из Разбоја и Нове Тополе заједно освојили 15 медаља
25. октобра, 2021.

Помоћ демобилисаном борцу Драгану Думонићу из Бајинаца у прекривању куће

На приједлог Мјесне борачке организације Бајинци, демобилисаном борцу прве категорије Драгану Думонићу, преко Фонда солидарности Борачке организације Србац, додијељено је 2.100 комада цријепа и потребне каплаје за прекривање породичне куће.

Сав остали материјал за реконструкцију кровне конструкције Драган је обезбједио властитим средствима иако је у посљедње вријеме суочен са здравственим проблемима.

Думонић захваљује Борачкој организацији и Фонду на пруженој помоћи, а предсједник Мјесне борачке организације Бајинци, Васо Kаракаш, изразио је задовољство што ће се радови завршити у предвиђеном року.

Предсједник Борачке организације Србац, Горан Плотан, каже да је по Програму рада Фонда за 2021. годину остало да се реализују још четири акције, односно да се за четири демобилисана борца изврши додјела пакета са грађевинским материјалом за реновирање, доградњу и адаптацију постојећих стамбених објеката.

Плотан је још једном упутио апел и позив свим правним и физичким лицима да у складу да својим могућностима пруже новчану помоћ Фонду солидарности.

Предаји грађевинског пакета присуствовали су и предсједник Предсједништва Борачке организације општине Србац Драган Алексић као и предсједници Одбора породица погинулих и заробљених бораца и ратних војних инвалида Бранко Граховац и Горан Тривунић.

 

Comments are closed.