Бардачке умјетнине изложене у Завичајном музеју у Градишци
29. марта, 2019.
Удружење „Моје Ножичко“ покренуло пројекат реконструкције дома у Ножичком
31. марта, 2019.

Полицајци презентовали свој рад малишанима вртића и ученицима основних и средњих школа

У оквиру обиљежавања Дана полиције Републике Српске, Полицијска станица Србац организовала је Дан отворених врата током којег су се са радом полиције упознали полазници вртића и ученици основних и средњих школа.

Kомандир Полицијске станице Србац, Небојша Новаковић, рекао је да је ово једна од редовних активности којом дјеци приближавају рад полицијских службеника и граде с њима пријатељске односе, како би имали повјерења у службена лица и схватили праву суштину њиховог посла.

Васпитачица Ружица Малешевић рекла је да је сарадња Полицијске станице Србац и Дјечијег вртића ,,Наша радост“ успјешна и да траје годинама, а огледа се у разним предавањима и садржајима прилагођеним узрасту дјеце.

Један од сегмената обиљежавања Дана полиције је и добровољно давање крви припадника МУП-а, а у Служби за трансфузију крви Опште болнице Градишкаа крв је јуче дало девет службеника србачке Полицијске станице. Број полицајаца који учествују у оваквим акцијама је знатно већи, али овог пута нису били у могућности да се одазву, јер су недавно крв дали у акцијама које су раније организоване.

 

Comments are closed.