Видета организује Петровданску трансверзалу на Мотајици у недјељу 7. јула
3. јула, 2019.
Уручена пољопривредна механизација за ратног војног инвалида из Срђевића
4. јула, 2019.

Полицајци на пријему код начелника: Стање безбједности задовољавајуће

Безбједносна ситуација на подручју србачке општине је на задовољавајућем нивоу чему је посебно допринијела изузетно добра сарадња Општине Србац и Полицијске управе Градишка, оцијењено је на данашњем састанку начелника општине Млађана Драгосављевића са начелником Полицијске управе Градишка, Бојаном Шкорићем и командиром Полицијске станице Србац Небојшом Новаковићем.

Поред анализе стања безбједности у свим сегментима, посебна пажња је посвећена најављеном инсталирању система видео надзора на подручју србачке општине који је у току.

Видео надзор ће бити постављен на седам локација чиме ће камерама бити покривени сви важнији путеви на подручју србачке општине, како би се на тај начин још више побољшало стање у области безбједности саобраћаја и додатно смањио број кривичних дјела, али и број случајева нарушавања јавног реда и мира.

Kамере су већ инсталиране на неколико локација и у плану је да се овај посао настави наредних седмица у чему су финансијску помоћ посебно пружили бројни србачки привредници.

Уколико пројектне могућности дозволе, на предвиђеним локацијама биће постављен већи број камера него што је првобитно било предвиђено, и ако се ова намјера оствари то ће додатно побољшати цјелокупно стање безбједности на подручју наше општине.

На састанку је договорено да се и у наредном периоду размјењују међусобне информације, анализирају потребе и пронађу рјешења за евентуалне проблеме, а све у циљу одржавања и унапређења достигнутог нивоа безбједности.

Comments are closed.