“Ц.Е.З.А.Р.” позива младе да учествују у едукативним курсевима
2. јула, 2020.
Црвени крст наставља мисију хуманости која траје деценијама
4. јула, 2020.

Подручни фудбалски савез Градишка: Милош Бркић предсједник а Бранко Граховац потпредсједник

У Градишци је јуче одржана изборна скупштина Подручног фудбалског савеза Градишка на којој је за предсједника савеза избаран Милош Бркић из Лакташа, а за потпредсједника Бранко Граховац из Српца.

Изабрани су и чланови Управног обора и осталих тијела Подручног фудбалског савеза и делегати за скупштине фудбалских савеза Републике Српске и БиХ.

За предсједника фудбалских савеза Републике Српске и БиХ предложен је Вицо Зељковић, а предложени су и кандидати за чланове извршних одбора и других тијела ових савеза.
Бркић, који је функцију предсједника Подручног фудбалског савеза обављао и у претходном мандату, захвалио је на новој подршци и повјерењу представницима Градског фудбалског савеза Градишка и општинских фудбалских савеза Лакташи, Србац и Прњавор.

Он је захвалио Фудбалском савезу Републике Српске и предсједнику Вици Зељковићу на сету финансијске помоћи клубовима свих лига, који ће добити помоћ у износу 50 одсто трошкова котизација и трошкова службених лица на утакмицама, у зависности од ранга у којем се такмиче.

Comments are closed.