Пореска управа: Поднијети писану изјаву за одгађање плаћања обавеза
27. марта, 2020.
Ловци подијелили 25 пакета хране и средстава за хигијену
28. марта, 2020.

Подијељено 100 прехрамбених и хигијенских пакета за социјално угрожене

У организацији Општине Србац данас је извршена подјела 100 прехрамбених и хигијенских пакета корисницима социјалне помоћи који су погођени ванредном ситуацијом уведеном због појаве вируса корона.

Ради се највећим дијелом о социјално угроженим старачким домаћинствима која немају блиских сродника и нису у могућности да дођу до потребних намирница због забране кретања лицима старијим од 65 година. Међу добитницима пакета је и неколико породица слабијег имовног стања.

Помоћ је обезбиједила Општинска управа Србац а уручена је према списковима који су урађени на приједлог предсједника Савјета мјесних заједница, Цивилне заштите и Центра за социјални рад.

Пакете су подијелили волонтери Цивилне заштите и један број предсједника и чланова Савјета мјесних заједница а помоћ у дистрибуцији пружили су KП Водовод и фирма Мане комерц који су уступили своја возила.

У наредној седмици наставиће се са сличним активностима када ће помоћ дијелити представници Црвеног крста и организације које окупљају борачке категорије.

Comments are closed.